פסגות החלו את המעבר לדיגיטל רק לפני מספר מועט של שנים. ורק ב 2016 התחילו להבין את המשמעות והצורך במעצבי UX/UI.כשאני הגעתי לחברה ב 2017, האתגר הראשון שעמד מולי היה עיצוב ואיפיון של מערכת חדשה לגמרי רספונסיבית וובית ולא אפליקטיבית שעד אז בכלל לא הייתה בשוק, ואני מדברת על פסגות PRO מערכת לניהול תיקים דיגיטליים. התחלתי בתהליך של יצירת wierframes , על בסיס של איפיון כתוב שהכיל את מה בגדול אמור להיות במערכת. משם עברתי לעיצוב המערכת כאשר הדבר היחיד שנותן לי עוגן להישען עליו זה שני צבעי המותג של פסגות
עם סיום הפרוייקט והבדיקות, החלה לחלחל בי ההבנה שבעצם כל מוצר דיגיטלי של פסגות נראה אחרת לגמרי. כולם עובדים על הכל גם מעצבות פרינט עובדות על הדיגיטל וגם צוות ה UX/UI והבנתי שאנחנו בבעיה ואין שום זהות למותג פסגות בדיגיטל. מפה קיבלתי החלטה ולקחתי אותה למעלה, צריך לבנות Design system לפסגות ומהרגע שהוא יהיה קיים הוא הופך לאורים ולתומים של פסגות בדיגיטל.
פרוייקט נוסף שעבדתי עליו הוא מגזין פסגות. לפסגות היה מרכז ידע קיים. המטרה הייתה לשנות את העיצוב שלו לעיצוב חדש ופרשי.
עוד פרוייקט שלקחתי על עצמי מתוך ההבנה שחייבים לעשות שינוי, זה שיפור הנראות באתר השיווקי של בית ההשקעות. כאשר השלב הראשון כלל רק את עמודי המוצר. האתר השיווקי נראה כך:
ניתן לראות עד כמה הם שונים האחד מן השני, ומכאן נולדה ההבנה שחייבים שידרוג, כל עמוד באתר נראה שונה, כל כפתור נראה אחרת, אייקונים זהים משמשים למשמעויות שונות ולא תמיד ניתן להבחין בהבדל בין ״סתם״ אייקון לכפתור. האתגר הכי גדול בתהליך של שידרוג האתר השיווקי היה שבסופו של דבר אנחנו מוגבלים למערכת CMS מיושנת, ללא עזרה של מתכנת. התוצאה של התהליך לפניכם:
בין לבין אני מעצבת מיניסייטיים, פוסטים לרשתות החברתיות וסטוריס מונפשים וסטטיים לאינסגרם.